Колеги изпробвано е и доказано става работата с амортесьорчета от преден капак на АР 156,ако има други амортесьорчета със същите параметри значи стават!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Капак с амортисьор
Collapse
X
-
а тези "болтове" http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...XMDZvEU9Tf.JPG
стандартни ли са горе в ябълката.За резбата е ясно,че ако е друга стругар ще я оправи
Comment
-
имам проблем.амортесьорите са в мен от alfa 156 са но проблема ми е,че като сложа болтовете тези с ябълката дето се щраква амортесьора на тях и ми надвишава и подпира в калника,кво трябва да преправя по болтовете за да легне и да не подпира??? да уточня само,че надвишава с милиметри но колкото да неможе да се затвори
Comment
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениеимам проблем.амортесьорите са в мен от alfa 156 са но проблема ми е,че като сложа болтовете тези с ябълката дето се щраква амортесьора на тях и ми надвишава и подпира в калника,кво трябва да преправя по болтовете за да легне и да не подпира??? да уточня само,че надвишава с милиметри но колкото да неможе да се затвори
Comment
-
Така: Днес и аз сложих амортисьор, но само един! Той е от Рено Меган 2, издържа 500 нютона и става почти идеално с лек мод. Трябва да го снимам, но ще бъде утре сигурно.
Comment
-
сложих си амортисьорите и всичко е на 6,трябваше малко реправяне на болтовете но резултата е суперосвем нещо дребно което малко ме дразни,като стана пред колата от мое дясно капака до фара много леко е подигнал,и нямам на идея от кво,амортисьорите никъде не качат.Пак казвам,че е много малко подигнатото.дайте мнение от кое може да е
Last edited by emo84; d.m.y г., 13:03.
Comment
-
a аз вчера ги сложих и не ми се правеха нови болтове и взех М6 със обла глава и паснаха идеално.сложих ги на мястото на горния болт на пантата и тоя дето е за калника стана за 10 минути.амортисьорите са от 156цаalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Аз направих точите болтове,имам още 6бр. ако някой иска сичко да му е 6 ннека пишеAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
Comment